Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019

Οι άλλοι εμείς.

 Click by Lilith
Θέλουν το αστυνομικό κράτος να γίνει καθεστώς.
Αλλάζουν τη νομοθεσία. 
Καταργήθηκε το άσυλο και έρχεται νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις. 
Την ίδια στιγμή απελευθερώνουν δολοφόνους, καταχραστές εκατομμυρίων ευρώ δημόσιου χρήματος, παραγράφουν αδικήματα ασέλγιας σε παιδεραστές και διορίζουν σε κρατικές θέσεις άχρηστα άτομα, απατεώνες, ψυχωτικές θεούσες, χουντικούς βρυκόλακες, νταβατζήδες και λαμόγια παντός είδους και κοψιάς, μέχρι και τον μπατζανάκη της πεθεράς του κουνιάδου τους.
Και να μην ξεχνάμε πως όλους αυτούς, τους πληρώνουμε εμείς από τις τσέπες μας. 
Και εμείς, έξυπνε ελληνικέ λαέ, κάποιοι πολλοί από εμάς, επανέφεραν ως σωτήρες, αυτούς που κατάστρεψαν τη χώρα, τη ζωή μας και το μέλλον των παιδιών μας. Και έχουν το θράσος να μιλάνε για αριστεία και αξιοκρατία, ήθος και φιλοπατρία. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, βρωμίζουν και τα μάτια μας με μια αισθητική που είναι βάρβαρη, απολίτιστη, απάνθρωπη και φτηνή. 
Τι συμβαίνει ρε παιδιά; 
Δεν θέλω να πιστέψω ότι ισχύει ότι η κάθε χώρα έχει την κυβέρνηση που της αξίζει. 
Ότι τέτοιοι είμαστε, άχρηστοι γόνοι πλούσιων εκμεταλλευτών, κομπλεξικοί συντηρητικοί απολιτίκ δυστυχισμένοι, λαμόγια, απατεώνες και σφουγγοκωλάριοι όλων των ειδών και κατηγοριών, πάσης φύσης ημιμαθείς ξερόλες που ζούνε εκτός τόπου και χρόνου, είτε επειδή παίρνουν πολύ σοβαρά τον εαυτό τους είτε επειδή έχουν περιορισμένη αντιληπτική ικανότητα και πάνω από όλα ΚΑΚΟΙ και μικροπρεπείς άνθρωποι.
Χωρίς αισθήματα αγάπης, ανθρωπιάς, αλληλεγγύης και δικαιοσύνης, 
Και πάνω από όλα αξιοπρέπειας και ντροπής. 
Δεν θέλω να το πιστέψω όμως. 
Υπάρχουμε και οι άλλοι εμείς, που σεβόμαστε και αγαπάμε τη δημοκρατία και τον πολιτισμό και θα τα υπερασπιστούμε, πόσο παραπάνω στον τόπο που τα γέννησε. 
Όλοι εμείς λοιπόν, δεν θα επιτρέψουμε να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. 
ΑΡΚΕΤΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου